Ontdekken. ontspannen. avontuur. natuur. beweging. spiritualiteit

Juli 2022 | Artikel in de Flair

” Ik besloot twee dagen in een dorp uit te rusten. Al die tijd dacht ik, wat moet ik doen? Het voelde als falen. Ik had tegen iedereen gezeg dat ik mezelf zou vinden in die acht weken en nu liep ik weer vast…..”

Juni 2022 | Artikel in het EO Eva Zomerboek

” Ik had geluisterd naar mijn gevoel en gedaan wat het beste was voor ons. De vrijheid om per dag te ervaren wat je wilt en aankunt, geeft zoveel vertrouwen in jezelf, dat vond ik verhelderend. Dat ik dit echt zelf kon……”

April 2022 | Artikel in de Wendy Lente

” Ongeveer zes jaar geleden werkte ik nog als jurist. Ik was afgestudeerd, kreeg goede opdrachten, maar het werk bracht me niet het geluk dat ik zocht……”

April 2022 | Artikel in de Famme

” Hij heeft de buitenlucht nodig, de natuur… Ik vond het belangrijk om hem dat vanaf het begin af aan mee te geven. Want ik geloof dat Revi als zieltje bewust voor ons heeft gekozen, om de manier hoe wij in ons leven staan…….”

September 2021 | Gastblog op het reisblog August&July

“Vrijhei niet alleen doordat ik nu zelf bepaal wanneer ik werk, maar ook in mijn hoofd. Ik mag het nu op mijn manier doen en ik hoef mezelf nu niet meer proberen te passen in de regels en voorwaarden van een ander …….”

Juni 2021 | Artikel in het AD

” Ik heb er geen problemen mee om alleen door de bergen te wandelen. Je hoeft niet bang te zijn voor mensen, wel voor het weer. Daarom heb ik een cursus ‘weer in de bergen’ gedaan. Je moet het ook niet groter maken dan het is. Het is wandelen. Als je het graag wilt doen, ga!…..”

Mei 2021 | DE relight my Fire podcast

April 2021 | Artikel in de Sante

” Ik studeerde rechten, ging werken als jurist en verdiende achtduizend euro per maand. Maar ik had het gevoel dat ik een toneelstuk opvoerde. Vaak stapte ik ‘s ochtends huilend in mijn auto……”

Januari 2021 | Artikel in de rubriek ' het vuur van ..'

” Ik was altijd, zoals ik het noem, een hoofd. Ik stond niet in contact met mijn lijf en had mijn gevoel uitgeschakeld. Ik ben afgestudeerd jurist, maar was nooit echt gelukkig. Ik leefde vanuit mijn hoofd……”

Oktober 2017 | Artikel in Liefde Vreugde Vrijheid

” ….. of dat de ander erachter komt dat je eigenlijk helemaal niet zo bijzonder bent. En daardoor ga je doen wat jij denkt dat nodig is, wat hoort, in plaats van kijken naar wat je zelf belangrijk vindt……”

Juli 2017 | Artikel in Liefde Vreugde Vrijheid

“Ik begon pas te merken dat ik niet meer authentiek reageerde en mijn grenzen niet aan gaf toen ik alleen ging wandelen en met yoga en mindfulness begon. Want eerlijk, ik had helemaal niet meer door dat ik over mijn grenzen ging……”

Oktober 2016 | Artikel in Pelgrimsblad naar Rome ( deel 2)

” Ik stortte mezelf op het eerste terras dat ik tegenkwam, wetende dat een stukje verderop een camping was. Na een welverdiend biertje wilde ik mijn tas weer pakken en werd ik aangesproken door een tafel vol met jongens en meiden…..”

Maart 2016 | Artikel in Pelgrimsblad naar Rome ( deel 1)

” Ik had een periode nodig waarin ik tot mezelf kon komen en mezelf tegen zou komen, zodat ik daarvan kon leren…..”

Join the True Life Club!

En ontvang mijnnieuwsbrief

Free your mind, dear!

En ontvang mijn inspiratie met enige regelmaat op je digitale deurmat.
Ik neem je mee op het avontuur van het vrije en natuurlijke leven!!

* indicates required
IMG_20200606_104048-scaled.jpg
nl_NLNederlands