WhatsApp Image 2022-02-18 at 21.01.43

Natuurlijk leven

IMG_20180416_122729-scaled.jpg

Vrijheid

WhatsApp Image 2022-05-03 at 11.16.24 PM

New mom (to be)

Kleintje Kuna Taribush Festival 2023

delen
delen
delen
delen
delen

Dit jaar ben ik begonnen met staan op markten en festivals om zo de smudges en rituelen te verkopen, maar natuurlijk ook om wat meer bekendheid te krijgen op een manier die bij mij past!
Afgelopen weekend waren we weer op het Taribush Kleintje Kuna festival! Normaal ging ik met een vriendin wandelcoach daar inspiratie wandelingen geven, nu waren we ‘gewoon’ met zn drieën, workshops geven en genieten.

En wat een heerlijke plek was het weer! Rust, plezier, jezelf kunnen zijn, alles mogen zijn en doen, vrij zijn! Echt waar ik thuis ben en waar ik meer van wil in mijn leven!
En ik heb er een kort filmpje van gemaakt, om een indruk te geven! (Zie verderop)

En ik mocht hier dus workshops geven, smudges maken. En wat een succes, wauw! Ik had bedacht dat ik nog wel wat van het festival zit zien overdag, maar dat liep anders, vol vanaf het moment dat de deur open ging!!

Ik had het oorspronkelijk bedacht met meditatie, smudge maken en thee na, alleen voor volwassenen. Maar zoals t een echt kuna festival betaamt, loopt het anders, relaxter en nog veel fijner dan bedacht!
Of zoals mijn contactpersoon Vera zei toen ik aangaf te wachten tot het droog weer: het is helemaal prima. Gewoon relaxt.

WhatsApp Image 2023-08-20 at 18.40.32

Workshop smudges maken

Mijn tent stond vlakbij de hoofdtent voor gave workshops als Connective Drumming, Exstatic dance of Dance Hooping. Super leuk en gezellig, maar ook veel harde muziek en lawaai en nieut echt passend bij de meditaties die ik wilde doen.
Ik heb het één keer geprobeerd, de mensen zelf vonden het wel fijn en goed gaan, maar ik kon me zelf absoluut niet concentreren. Ik doe een meditatie namelijk altijd gewoon zelf als ik hem geef en benoem dan hardop wat er gebeurd of in me op komt. Dat, mét de harde muziek en pratende mensen om me heen, waas net iets te veel van het goede voor mij! haha!

Dus moest het anders en het werd: loop gewoon binnen, kijk of je je er nog bij kunt persen, volwassen, puber, tiener of nog jonger, klets wat, probeer wat en loop weg met een super mooie creatie!🌺🌿🌼🌱🌸

Soms met wel 8 mensen in ons kleine 4 persoons tentje, naast mij en Revi.🤣 En weet je? Het was ook helemaal prima! Niets liep zoals het was bedacht, niemand vond dat erg en misschien was het zo zelfs nog wel veel beter!

Misschien geldt dat ook gewoon voor het leven?

WhatsApp Image 2023-08-21 at 01.15.57
WhatsApp Image 2023-08-21 at 01.15.58

Go with the flow

Misschien is het in het echte leven ook wel ´beter’ om het niet te veel te wille plannen. Om an te kijken hoe iets gaat en aan de hand daarvan te bepalen hoe je het werkelijk gaat doen. We willen al zo vaak onze toekomst, waar we naar toe gaan en onze doelen vast omlijnd hebben, maar wat als het uiteindelijk gewoon veel beter werkt om de grote lijnen duidelijk te hebben en verder mee te gaan met de flow?

Dank je wel weer dat we er weer bij mochten zijn dit weekend! Hopelijk tot gauw weer!

WhatsApp Image 2023-08-21 at 01.15.57(1)
delen
delen
delen
delen
delen
Foto van Mijke

Mijke

Mijke Vlasveld leeft een vrij en avontuurlijk leven volgens haar eigen natuur en is de oprichtster van One True Life. Na een 6 weekse solo tocht met tent en hond door de bergen, besloot ze dat ze fulltime andere mensen wilde inspireren om avontuurlijker en vrijer te leven.

Verder Lezen

gratis Stiltewandeling incl. natuurcoaching!

Met mijn gratis Natuurcoachings oefening help ik je ervaren hoe de natuur je kan ondersteunen naar meer rust in je hoofd. Met een wandeling eerder opmerken wat je gevoel je vertelt en van daaruit keuzes maken? Kom het proberen!

Mijke-Vlasveld-9710.jpg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands