Ontdekken. ontspannen. avontuur. natuur. beweging. spiritualiteit

Mindfulness!

Mindfulness is de basis, het begin dat je nodig hebt om werkelijk weer in vrijheid te kunnen leven.

Mindfulness helpt je om uit je hoofd te komen, ruimte te creeeren en weer een verbinding met je lichaam te maken. Daarom hebben mijn andere programma’s mindfulness altijd als basis.

Het denken beperkt ons, het legt ons op hoe er verwacht wordt ons te gedragen en voelen. Terwijl als je vanuit je gevoel, je lichaam, je hart gaat kijken, je je zelfs vrij kunt voelen, terwijl je dat misschien niet bent!

En vanuit deze basis kun je dan verder groeien, ontwikkelen, reizen en op avontuur gaan. Uitzoeken wie jij bent, wat jij wilt!

Zonder stress. Zonder angst. Zonder spanning. Zonder twijfel.

Mijke-Vlasveld-9849.jpg

Overal en altijd te volgen, zelfs wanneer je op reis bent!

Een logische reis, van hoofd naar hart!

Je bent bezig aan je bewustwordingsreis en ......

Je merkt dat:

Maar je wilt graag:

Deze training kan (gedeeltelijk) vergoed worden door je werkgever, op grond van stresspreventie bv,

of door je zorgverzekering ( bv oa Zilveren kruis groep en VGZ) doordat ik lid ben van de beroepsvereniging VVM.

Vraag hiernaar als je meer info van me wilt!

Jaak.jpeg

“Tijdens een call met mijke hebben we samen een visualisatie gedaan. Ik had nog nooit eerder gemediteerd, en zou dat uit mezelf ook niet zo snel gedaan hebben. Maar dit was leuk en leerzaam: door vragen te stellen hielp ze mij een levendig beeld te vormen van mijn toekomst. Dit beeld zit nu als een plaatje in mijn hoofd, en daardoor kan ik nu makkelijker prioriteiten stellen, met grote keuzes en met kleine.”

Jaak

Carin.jpeg

“Ik heb een visualisatie gedaan bij Mijke, hoe mijn leven erover 5 jaar uitziet. Heerlijk ontspannen werd ik mee op reis genomen.

De visualisatie heeft ervoor gezorgd dat ik een ankerpunt heb waar ik over 5 jaar wil staan, de keuzes die ik maak in mijn leven dragen bij om bij dat doel aan te komen.”

Carin

marrit.jpeg

“Mijke heeft me terug in verbinding gebracht met mijn lijf. Daardoor kan ik mijn intuïtie beter horen en meer leven vanuit mijn gevoel. Ze heeft me ook geholpen zachter voor mezelf te zijn en weer van mezelf te houden. Ik ben tot rust gekomen, terwijl dat eerst zó ver weg leek. Af en toe speelt de onrust nog wel op, maar ik weet nu wel hoe ik weer bij mezelf kom op zo’n moment. Ik ken mijn grenzen beter en respecteer ze ook. Ik durf nu te staan voor wie ik ben, met alles erop en eraan. Door die rust te vinden ben ik ook tot diepere lagen in mezelf gekomen. Mijke voelt feilloos aan waar de gevoelige stukken zitten en vraagt door waar het nodig is. Ze is niet bang om tot de kern te gaan, en helpt je om dat wat er los komt een plekje te geven. Zo wordt het leven lichter en leuker. “

Marrit

WhatsApp-Image-2020-12-11-at-20.56.341.jpeg

“Ik moest in het begin wennen aan de online lessen. Echter vond ik het contact met Mijke erg prettig en warm. Ik had het idee dat ik mijn persoonlijke verhalen bij haar kwijt kon en dat zij hier op professionele wijze mee om ging. Ik heb veel over mijzelf en mindfulness mogen leren wat ik mee zal nemen in mijn verdere leven.”

Lisa

Wat levert het je op?

karina-vorozheeva-87-nXt9dpeU-unsplash-scaled.jpg

Believe you can and you are halfway there!

Wat kan je verwachten?

Nu hier zijn

Een MBCT training is Mindful Based Cognitieve Therapie, een training waarbij je leert je aandacht te focussen en te verleggen naar bv je ademhaling en je lichaam. Het leert je manieren om de gedachtes in je hoofd te verminderen, op het moment dat je ze opmerkt. Helemaal verdwijnen zullen ze niet, gelukkig maar ook, maar je leert wel om er bewuster voor te kiezen wel of niet in de gedachtes mee te gaan.

Daarnaast leer je weer opnieuw verbinding te maken met je lichaam en je gevoel.
Je gaat over van een constante staat van willen, moeten en doen, naar een staat van gewoon zijn, waarin niets moet, maar alles kan en mag.

Waarin er geen goed of fout is, je niet alles hoeft te weten of te snappen en je het nooit fout kan doen. Het gaat erom wat jij voelt, hoe jij iets ervaart.

Winter, Lente, zomer en Herfst

Daarnaast wordt er in deze training ook aandacht gegeven aan de invloed van het seizoen waarin we op dat moment leven.

De seizoenen hebben een grote invloed op de natuur om ons heen, ze bepalen wanneer er rust genomen zou horen te worden, wanneer je goed feest kunt vieren, wanneer je iets moet zaaien, zodat je het op een ander moment, in een ander seizoen, weer goed kunt oogsten.

En uiteraard kunnen wij daar ook ons voordeel mee doen, door daar rekening mee te houden! De dagelijkse dingen zullen je na verloop van tijd steeds makkelijker af gaan!

Met een paar kleine oefeningen, die op een natuurlijke manier in de training verwerkt zullen zitten, leer ik je een deel van de basis en zul je al ervaren dat je krachtiger en meer ontspannen kunt zijn.

De training is online, met persoonlijke aandacht en bestaat uit de volgende elementen:

IMG_20180416_122729-scaled.jpg
IMG_20200606_104246-scaled.jpg

Mindfulness heeft 7 basisaspecten:

Vertrouwen

Loslaten

Niet streven

niet oordelen

accepteren

Geduld

Open houding

WhatsApp-Image-2020-12-11-at-20.56.34.jpeg

Winter thema

350,-

exclusief BTW

De mindful based MBCT training met Winter thema, laat jou tijdens de ‘normale’ mindfulness oefeningen ook kennis maken met de basis van de kracht van de Winter: reflectie, tot rust komen.

WhatsApp-Image-2020-12-11-at-20.56.341.jpeg

Lente thema

350,-

exclusief BTW

De mindful based MBCT training met Lente thema, laat jou tijdens de ‘normale’ mindfulness oefeningen ook kennis maken met de basis van de kracht van de Lente: zaaien, verzorgen en laten groeien.

WhatsApp-Image-2020-12-11-at-20.56.342.jpeg

Zomer thema

350,-

Exclusief BTW

De mindful based MBCT training met Zomer thema, laat jou tijdens de ‘normale’ mindfulness oefeningen ook kennis maken met de basis van de kracht van de Zomer: tot volle bloei komen, vieren en dankbaarheid.

WhatsApp-Image-2020-12-11-at-20.56.343.jpeg

Herfst thema

350,-

Exclusief BTW

De mindful based MBCT training met Herfst thema, laat jou tijdens de ‘normale’ mindfulness oefeningen ook kennis maken met de basis van de kracht van de Herfst: loslaten, oogsten en verteren van lessen uit de voorgaande seizoenen.

Er is geen goed of fout, alleen het denken maakt dat er van!

Ook 1 op 1 sessies mogelijk!

Omdat het soms gewoon beter uitkomt, omdat het je een fijner en rustiger gevoel geeft of omdat je bijvoorbeeld misschien wat extra tijd, aandacht of onderwerpen nodig hebt of wilt.

Zo zijn er zat redenen te bedenken waarom soms 1 op 1 een mindfulness training volgen gewoon fijner en handiger is dan de training online zelfstandig te volgen. Niet iedereen voelt zich daar fijn bij en dat is helemaal ok.

Bij een 1 op 1 training spreken we ook samen de dagen, tijden en startdatum af en zelfs tussendoor kan er uiteraard rekening gehouden worden met als er iets tussenkomt. Dat is nog een voordeel van prive les!

En ook de 1 op 1 training kan (gedeeltelijk)  in aanmerking komen voor een vergoeding door je verzekeraar ( tot wel 350,- ) of je door je werkgever ( tot het gehele bedrag ) !

650,- exclusief BTW

WhatsApp-Image-2020-12-17-at-18.56.32.jpeg

Deze training kan (gedeeltelijk) vergoed worden door je werkgever, op grond van stresspreventie bv,

of door je zorgverzekering tot 350,- ( bv oa Zilveren kruis groep en VGZ) doordat ik lid ben van de beroepsvereniging VVM.

Vraag hiernaar als je meer info van me wilt!

Mindfulness, een training om je aandacht te leren focussen, zodat je meer rust, ruimte en vrijheid zult ervaren!

IMG_20180823_221333_114.jpg

Hi, Ik ben mijke vlasveld

Hi! Leuk dat je bij One True Life.club komt kijken! Mijn naam is Mijke. Ik ben een avonturier, echte ‘nature girl’ en een enorme liefhebber van vrijheid. Naast One True Life pas ik ook op een aantal super lieve hondjes, is in april ons eigen kleine avonturiertje geboren en ben ik te vinden op het water zodra het weer het toelaat.

Tijdens een solo wandeltocht van 6 weken door de bergen van Zwitserland, met tent en hond, merkte ik dat ik nog nooit eerder zo gelukkig was geweest en heb ik de knoop doorgehakt. Nu ben ik onwijs gelukkig als outdoor life expert en true life connector! Hier op mijn website vind je dan ook van alles wat te maken heeft met een natuurlijke levenstijl, (outdoor) avonturen en vrijheid.

Ik help je met eigen rituelen en neem je mee op persoonlijke Soul Expedities. En omdat ik als opgeleide jurist weet hoe het ook kan zijn, hoop ik jou mee te nemen naar een leven met meer (denk)ruimte en (gevoels)vrijheid.

Join the True Life Club!

Free your mind, dear!

En ontvang mijn inspiratie met enige regelmaat op je digitale deurmat.
Ik neem je mee op het avontuur van het vrije leven en houdt je als eerste op de hoogte over nieuwe avonturen en exclusieve aanbiedingen!

* indicates required
IMG_20200606_104048-scaled.jpg
nl_NLNederlands